« بهترین روش درمان اختلالات دندان ایمپلنت است یا ارتودنسی؟معرفی صحیح ایمپلنت دندانی »

ایمپلنت دندان ترس دارد یا ندارد

ایمپلنت دندان ترس دارد یا ندارد

  سه شنبه 5 آذر 1398 20:40, توسط ادرینا نیکان   , 605 کلمات  
موضوعات: دندانپزشکی, دندانپزشکی ایمپلنت

درد ایمپلنت یکی از دغدغه های مهمی است که افراد همراه با خود دارند. آیا جراحی ایمپلنت دندان درد دارد؟ این سوالی است که هر شخصی با داشتن بی دندانی در ذهن خود پرورش می دهد. در واقع درد جراحی ایمپلنت دندان به اندازه کشیدن  یک دندان و یا یک عصب کشی ساده باشد . با این اوصاف مقاله زیر را بخوانید آشنایی بیشتری با این موضوع پیدا می کنید.

ترس از ایمپلنت دندان

عواملی که موجب ترس بیماران می شود ؟
مشاوره مناسب قبل از جراحی
قبل از شروع درمان ایمپلنت پزشکان و مراکز درمانی کاشت ایمپلنت می بایست مشاوره کامل به بیماران ارائه دهند و معایب و محاسن کاشت ایمپلنت را کاملا توضیح دهند و اطمینان خاطر را به بیماران متقاضی این درمان ایجاد کنند که بتوان با خیالی آسوده و با گرفتن پاسخ سوالات خود تا حدودی از سلامت این جراحی اطمینان پیدا خواهند کرد .

راحتی و بدون درد بودن جراحی ایمپلنت
پزشک متخصص باید این اطمینان را به بیمار بدهد که مراحل کار بسیار آسان و بدون درد خواهد بود . می توان از افرادی که تجربه این جراحی را داشته اند پرس و جو به عمل آورد که مراحل این درمان را چگونه گذرانده اند .
افرادی که در مرکز ما این پروسه را طی کرده اند بعد از جراحی نا باورانه از پزشک می پرسند که تمام شد ؟ چقدر راحت بود .

انتخاب پزشک و نوع ایمپلنت
می توان گفت که وجود درمان ایمپلنت یک معجزه برای بی دندانی است . درصورتی که ایمپلنت دندان به واسطه تجربه کافی یک دندانپزشک مجرب و انتخاب ایمپلنت مناسب انجام شود قطعا نتیجه خوب و یک تجربه عالی برای بیماران به ارمغان خواهد آورد. و ترس از ایمپلنت به مراتب کمتر خواهد شد.

مراحل عمومی برای رسیدن به یک درمان موفق جراحی ایمپلنت
مرحله اول ویزیت دندانپزشک درمان ایمپلنت
در جلسه اول حضور افراد توسط پزشک مجرب ویزیت خواهند شد و شرایط فرد و مراحل و شرایط انجام درمان بررسی خواهد شد و به اطلاع بیمار خواهد رسید .

مرحله دوم تهیه عکس درمان ایمپلنت
برای بررسی دقیقتر ناحیه جراحی بیمار می بایست با مراجعه به مراکز رادیولوژی نسبت به تهیه عکس C.B.C.T   اقدام کند . در این عکس وضعیت ناحیه بی دندانی و فک بیمار به میلیمتر اندازه گیری می شود . تا پزشک بتواند به صورت دقیقتر پایه های ایمپلنت را در فک بیمار قرار دهد .

مرحله سوم انتخاب نوع ایمپلنت براساس قطر استخوان
پس از مشخص شدن قطر دقیق استخوان ناحیه جراحی، پزشک مناسب ترین ایمپلنت متناسب با قطر استخوان را پیشنهاد می دهد . گاهی در برخی نواحی فک به دلایل مختلف تحلیل استخوان وجود دارد که این مشکل نیز با پیوند استخوان در حین جراحی نیز برطرف می شود

مرحله چهارم انجام جراحی ایمپلنت
پس از همفکری بیمار و دندانپزشک  در این مرحله اقدام به جراحی می شود . در این مرحله جراح پس از بی حس کردن ناحیه مورد نظر نسبت به کاشت پایه های ایمپلنت اقدام می کند و مدت زمان کاشت هر ایمپلنت با توجه به طرح درمان هر فرد ممکن است متفاوت باشد اما به صورت میانگین میتوان گفت که زمان تقریبی بین 15 تا 25 دقیقه به طول خواهد انجامید .

جایگزاری پایه های ایمپلنت در فک
  مراحل پس از جراحی ایمپلنت
بعد از جراحی لثه ها بخیه داده می شود
بخیه لثه پس جراحی ایمپلنت
یک هفته بعد از قرار گیری ایمپلنت بیمار نسبت به کشیده بخیه می بایت اقدام کند
کشیدن بخیه پس از یک هفته
پس از گذشت 3 ماه از قرارگیری ایمپلنت و با محکم شدن پایه های ایمپلنت تاج ایمپلنت با اباتمت به پایه های درون فک متصل می شود
قرار گیری روکش سه ماه پس از جراحی
انجام مجدد رادیوگرافی پس از انجام کار برای دریافت اطلاعات انجام سلامت جراحی
رادیولوژی بعد از جراحی ایمپلنت
نمای نهایی تحویل کار پس از نصب روکش ها بر روی ایمپلنت
 


فرم در حال بارگذاری ...

مهر 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

مهمترین اطلاعات دندانپزشکی ایران

خدمات دندانپزشکی (ایمپلنت دندان، جرم گیری هر دو فک و بروساژ، ترمیم آمالگام، ترمیم کامپوزیت، عصب کشی دندان، ترمیم زیبایی( ونیر کامپوزیت)، نگین دندان، چسباندن روکش، پست ریختگی، روکش درجه یک pfm، کشیدن ساده دندان، کشیدن دندان عقل بدون جراحی، ارتودنسی ثابت، ایمپلنت، لمینت، دست دندان کامل، پارسیل دندان)

جستجو

 
مداحی های محرم